Barcelona rozdrtila Valladolid 7:0! Raphinha zářil hattrickem, mladý Yamal přidal dvě asistence

Barcelona rozdrtila Valladolid 7:0! Raphinha zářil hattrickem, mladý Yamal přidal dvě asistence

31. srpna 2024 – Fotbalisté Barcelony předvedli na domácím hřišti další úchvatný výkon, když deklasovali Valladolid 7:0 a udrželi si stoprocentní bilanci i po čtvrtém zápase nové sezony španělské ligy. Hvězdou utkání se stal brazilský křídelník Raphinha, který zaznamenal hattrick. Mladý talentovaný hráč Lamine Yamal, který si teprve buduje své místo v prvním týmu, přispěl dvěma skvělými asistencemi.

Barcelona, která do nové sezony vstoupila s velkými ambicemi, od začátku utkání dominovala a nepustila soupeře prakticky k ničemu. Raphinha, který se v posledních zápasech stává klíčovým hráčem týmu, otevřel skóre už v 10. minutě, kdy se trefil přesnou střelou zpoza vápna. Do poločasu přidal další gól po rychlé kombinaci se spoluhráči a završil svůj hattrick krátce po přestávce, když se prosadil hlavou po rohovém kopu.

Kromě Raphinhy se do statistik zapsal i mladý Lamine Yamal, který si připsal dvě asistence. Nejprve skvělým centrem našel Lewandowského, který zvýšil na 4:0, a poté elegantním přihrávkou připravil pátý gól pro Pedriho. Yamal ukazuje, že je obrovským talentem, na kterého bude trenér Xavi Hernandez moci spoléhat.

„Jsem velmi spokojen s dnešním výkonem týmu. Hráli jsme s velkou chutí a nasazením, což se odrazilo na výsledku. Raphinha byl fantastický, stejně jako mladý Yamal, který ukázal, jak velký má potenciál,“ řekl po zápase trenér Xavi.

Valladolid, který se v této sezóně snaží bojovat o střed tabulky, byl v zápase bez šance a musí rychle zapomenout na tento debakl. Barcelona naopak potvrdila svou sílu a ukázala, že i letos bude jedním z hlavních favoritů na titul v La Lize.

Katalánský velkoklub nyní čekají další výzvy, ale s formou, kterou v úvodu sezony předvádí, budou soupeři mít těžkou práci je zastavit. Fanoušci na Camp Nou odcházeli po dnešním zápase nadšení a těší se na další skvělé výkony svého týmu.

Sdílejte článek