Novinky ze streamů. Pán prstenů: Prsteny moci 2, božský Kaos i pokračování Ducha

Novinky ze streamů. Pán prstenů: Prsteny moci 2, božský Kaos i pokračování Ducha

První řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci vidělo přes 100 milionů lidí po celém světě, dlouho očekávanou druhou sérii můžete sledovat na platformě Prime Video. Kaos na Netflixu přináší moderní pohled na řeckou mytologii s příměsí notné dávky humoru. Pokračování zdařilé kriminálky Duch nabízí Prima+ a už čtvrtá řada titulu Jedna rodina potěší diváky Voyo. Inspirujte se tipy Deníku na skvělou podívanou ze streamů.

29. srpna 2024 – Milovníci seriálů se mohou těšit na podzim plný napínavých novinek a pokračování oblíbených titulů. Streamingové platformy přicházejí s novými řadami očekávaných seriálů i zcela novými příběhy, které slibují zaujmout široké spektrum diváků.

Pán prstenů: Prsteny moci 2 – Prime Video
První řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci se stala globálním fenoménem, když ji po celém světě sledovalo více než 100 milionů diváků. Po dlouhém čekání se fanoušci dočkají druhé série, která je k dispozici na platformě Prime Video. Tvůrci slibují ještě více akce, intrik a překvapivých zvratů v příběhu, který se odehrává tisíce let před událostmi známými z filmové trilogie. Nová řada přinese hlubší pohled do světa Středozemě a jeho temných tajemství.

Kaos – Netflix
Pro milovníky mytologie a humoru je připravena novinka na Netflixu s názvem Kaos. Tento seriál nabízí moderní pohled na řeckou mytologii, který je okořeněn notnou dávkou černého humoru a satiry. Příběh sleduje známé bohy v novém světle, odhaluje jejich slabiny a lidské vlastnosti, což vede k řadě komických situací. Seriál slibuje být nejen zábavný, ale také přináší zamyšlení nad současným světem.

Duch 2 – Prima+
Zdařilá kriminálka Duch se vrací na obrazovky s druhou řadou na platformě Prima+. Seriál, který si získal přízeň diváků díky svému napínavému ději a charismatickým postavám, pokračuje v příběhu hlavního hrdiny, jenž se snaží vypořádat s temnými tajemstvími svého okolí. Nová řada přináší ještě více záhad a nečekaných odhalení, které diváky udrží v napětí až do poslední epizody.

Jedna rodina 4 – Voyo
Diváci platformy Voyo se mohou těšit na již čtvrtou řadu seriálu Jedna rodina. Tento komediálně-dramatický seriál o spletitých vztazích v moderní rodině přináší nové příběhy plné emocí, humoru i dojemných momentů. Příběh sleduje rodinné příslušníky, kteří musí čelit nejen každodenním starostem, ale i nečekaným životním zvratům.

Podzimní nabídka streamingových platforem je tedy více než lákavá a nabízí něco pro každého. Ať už jste fanoušky epických fantasy příběhů, moderní mytologie, napínavých kriminálek nebo rodinných dramat, určitě si najdete to své. Stačí si vybrat, pohodlně se usadit a nechat se vtáhnout do světa nových příběhů.

Sdílejte článek