Budějovice – Bohemians. Domácí hrají o první body v sezoně

Budějovice – Bohemians. Domácí hrají o první body v sezoně

31. srpna 2024 – Dnešní program 7. kola Chance Ligy zahajuje důležitý souboj mezi Českými Budějovicemi a Bohemians Praha. Jihočeský tým stále čeká na první body v této sezóně a domácí zápas proti pražským „Klokanům“ je pro ně klíčovou příležitostí k prolomení smolné série.

České Budějovice se dosud trápily a po šesti odehraných kolech nemají na svém kontě ani jeden bod. Tým, který měl před sezónou ambice bojovat o vyšší příčky, se nyní nachází na dně tabulky a nutně potřebuje bodový zisk, aby se vyhnul dalšímu propadu. Fanoušci věří, že dnes jejich tým prolomí smůlu a podaří se mu doma zvítězit.

Na druhé straně Bohemians vstupují do utkání s cílem potvrdit svou stabilní formu a přivézt si z jihu Čech důležité body. Pražané zatím předvádějí solidní výkony a jejich trenér bude chtít využít slabšího momentu soupeře k dalšímu bodovému zisku.

Další zápasy 7. kola se odehrají během víkendu. Jablonec se vydá na hřiště Slovácka, kde se pokusí bodovat proti silnému domácímu týmu, a Hradec Králové bude hostit mistrovskou Spartu, která se po postupu do Ligy mistrů chce vrátit na vítěznou vlnu i v domácí soutěži.

V neděli pokračuje program pěti dalšími utkáními. Karviná přivítá Duklu, Olomouc se utká s Baníkem Ostrava, a Mladá Boleslav zamíří do Teplic, kde bude bojovat o důležité body. V Edenu se odehraje atraktivní duel mezi Slavií a Pardubicemi, kde se domácí tým pokusí udržet svou neporazitelnost. Liberec pak ve večerním zápase změří síly s Plzní, která se po slabším začátku sezóny snaží vrátit mezi ligovou špičku.

Toto kolo slibuje napínavé souboje, které mohou zamíchat pořadím v tabulce. Fanoušci po celé republice se mohou těšit na kvalitní fotbal a boj o důležité body.

Sdílejte článek