Dálnici D35 uzavřela nehoda, osobní auto narazilo do svodidel

Dálnici D35 uzavřela nehoda, osobní auto narazilo do svodidel

31. srpna 2024 – V sobotu odpoledne došlo na dálnici D35 ve směru na Olomouc k dopravní nehodě, která způsobila uzavření dálnice na 295. kilometru. Osobní automobil zde narazil do svodidel, což vedlo k dočasnému přerušení provozu na této frekventované trase. Podle informací, které poskytla policejní mluvčí Petra Vaňharová, se nehoda naštěstí obešla bez zranění.

„Nehoda se stala krátce po poledni, kdy osobní automobil narazil do svodidel. Na místě zasahovaly jednotky integrovaného záchranného systému, ale naštěstí nikdo neutrpěl žádná zranění,“ uvedla mluvčí Vaňharová.

Kvůli havárii byla dálnice na tomto úseku dočasně uzavřena, což způsobilo komplikace v dopravě. Řidiči byli odkláněni na objízdné trasy, což vedlo k výraznému zpomalení provozu v okolí nehody. Policie apelovala na řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti a sledovali aktuální dopravní informace.

Technické služby mezitím na místě odstraňovaly následky nehody a dálnice byla po několika hodinách opět otevřena. Policie nyní vyšetřuje příčiny nehody, která pravděpodobně souvisí s nepozorností řidiče nebo nepřizpůsobením rychlosti jízdy stavu a povaze vozovky.

Tato nehoda je dalším připomenutím, jak důležité je věnovat pozornost jízdě, zejména na dálnicích, kde vysoká rychlost může mít vážné následky. Naštěstí se tentokrát vše obešlo bez zranění, ale řidiči by měli být vždy obezřetní, aby předešli podobným incidentům.

Sdílejte článek